Kedi İki Kez Teslim Edildikten Sonra Çok Üzgün ​​Ama Sevdiği ve Bırakmadığı İnsanları Buluyor

Kedi İki Kez Teslim Edildikten Sonra Çok Üzgün ​​Ama Sevdiği ve Bırakmadığı İnsanları Buluyor

Sevimli bir zencefil kedi iki kez teslim edildi, üzgün ve kayıp. Sevdiği bir aile bulduğunda, onlara tutundu ve bırakmadı.

Aslan’la tanışın!

Tatlı zencefil oğlan çok seslidir ve fikirlerini dile getirmekten asla çekinmez. Dikkat çekmeye bayılır ve insanlarına yaptıkları işten bir mola verip onunla kucaklaşarak vakit geçirmelerini hatırlatmayı sever.

Kurtarma ekibinin Facebook’ta fotoğraflarını yayınlamasından birkaç gün sonra Aslan sahiplenildi ancak sahiplendirme bir şekilde gerçekleşmedi.

Kurtarma ekibi, “Sevgili Aslan’ımız, kendi hatası olmamasına rağmen sahiplenilmesinden bir gün sonra geri getirildi” dedi.

Kedi, ikinci kez barınağa geri gönderildiğinde yine kafası karışmış ve kaybolmuştu, ancak kurtarıcıları ona sonsuza dek sevgi dolu bir yuva bulmasında yardımcı olmakta çok kararlıydı . “Hayattaki en muhteşem şeyler genellikle umudunuzu kaybetmek üzere olduğunuz anda gerçekleşir.”

İşte o zaman Emine Tuna kurtarma ekibiyle Aslan hakkında iletişime geçti. Tuna, Aslan’ın hikayesini en başından beri takip ediyordu. Daha önce onlardan bir kedi sahiplenmişti. Tatlı zencefil oğlanın videosunu gördükten sonra, kendisi ve ailesi aşık oldu.

Tuna, yaptığı açıklamada, ” İkinci kez teslim edildiğini gördüğümde onu kurtarmam gerektiğini biliyordum .” dedi.

Ertesi sabah kızıyla birlikte Aslan’ı almaya gittiler. Zencefil kedi sonsuza dek sahip olduğu insanlarla tanıştığında, onlara sokuldu ve bırakmak istemedi .

” Arka koltuktaki kedi taşıma kabından kendini iterek çıktı ve kızımın kucağına tırmandı. Çok mutluyuz .”

Aslan’ın teslim edilmeden önce bir yıl boyunca yanında kaldığı aileyle bağlantı kurabildiler ve Aslan’ın artık iyi bir aileyle birlikte olduğunu ve maceralarını ve gelişmelerini izlemeye devam edebileceklerini bildiklerinde çok heyecanlandılar.

“Süt kartonundan yüzükleri çok sevdiğini öğrendik ve annem bana kışın bile pencereyi açık tutmayı sevdiğini ve pencereyi kapattığında ağladığını anlatan sevimli hikayeler anlattı.”

Aslan bir aşk böceği. Sonsuza dek kalacağı yuvasına geldiğinden beri sarılmayı bırakmadı. Tuna, “Kanepede oturuyor olabilirsiniz ve o gelip ayaklarınıza uzanacaktır. Karnının ovulmasını sever,” dedi.

“Sadece kafasına dokunup karnını ovmanız durumunda yere yığılacaktır. Ayrıca çok kendine özgü bir miyavlaması vardır. Gıcırdıyor!”

“Yürek ısıtan bir hikayesi var ve neden satın almak yerine evlat edinmeniz gerektiğinin poster kedisi. Bu kedi harika!”

Yorum yapın