Rüyada Kedi Görmek

Rüyada kedi görmek tabiri hakkında bu yazımızda sizlere en detaylı bilgileri vermeye çalıştık. Şimdi hemen rüyada görülen kedinin, hangi durumda ne anlama geldiğine bakalım.

Rüyada Evcil Kedi Görmek

Evcil kedi, insanların evde besleyip bakımını yaptığı hayvanlar sınıfındadır. Bu nedenle rüyada evcil kedi görmek, evinize gelecek bir misafirin sizinle hoş sohbet ederek çok sevineceğiniz bir haberi size söyleyeceğine; rüyada evcil olmayan kedi görmek ise dışarıdan tanımadığınız bir insanın sizin hakkınızda söylemiş olduğu laflara ve dedikoduya delalet eder.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek

Rüyada beyaz kedi görmek, kişinin muradıyla, istekleriyle alakalı gelişmeler elde edeceğine; ancak bazı sıkıntıları atlatması için sabırlı olması gerektiğine işaret eder.

Rüyada Siyah (Kara) Kedi Görmek

Rüyada siyah (kara) kedi görmek, bazı insanlar tarafından size tez zamanda bir haber geleceğine ve bu haberden sonra bir yola gidip geleceğinize delalet eder. Ayrıca size haberi verecek olan kişilerin çevrenizdeki dostlarınız olduğuna da işaret eder.

Rüyada Şişman, Kilolu Bir Kedi Görmek

Yakın zamanda size gelecek olan bir misafirin işaretidir. Ve bu misafir en azından 35-40 yaşlarında bir bayan olacaktır diye yorumlanır.

Rüyada Yavru Kedi Görmek

Mutlu olacağınız haberleri ardı ardına alacağınıza, Allah’ın izniyle bazı insanlardan faydalar göreceğinize, almış olduğunuz bir haberi çevrenizde bulunan bazı kişilerle paylaşacağınıza işaret eder.

Birden Fazla Kedi Görmek

Bir düğün ortamına gireceğinize ve bu düğün ortamında çok göze batacağınıza, gittiğiniz bu düğünde çok dikkatli olmanız gerektiğine; yoksa size nazarın icabet edeceğine işaret eder. Eğer böyle bir durum yok ise nikah merasimi, düğün merasimi, sünnet merasimi veya doğum günü partisi gibi bir ortama katılacağınıza yorumlanır.

Evin İçerisinde Kedi Görmek

Size dostça yaklaşan ama sizin bazı fikirlerinizi alarak, sevmediğiniz insanlara taşıyacak bir misafirin evinize geleceğine işaret eder.

Evin Dışında Kedi Görmek

Sizin dost bildiğiniz ama nankör olan bir insandan zarar göreceğinize; fakat bu zarardan da tez zamanda kurtulacağınıza yourulur.

Balkonda Kedi Görmek

Özlemle hasretle beklediğiniz bir haberi alacağınıza, kafanızı kurcalayan problemler varsa bu problemlerin de aşılacağına delalet eder.

Ölmüş Bir Kedi Görmek

Çok önceden yapılan bir dedikodunun tekrar yeşereceğine ve böyle dedikodulara müsamaha göstermemeniz gerektiğine, çevrenizde ailevi sorun yaşayan birtakım kişilerin problemlerini duyacağınıza işaret eder.

Sarı ve Beyaz Karışık Renkli Kedi Görmek

Kişinin evine öğleden sonraki vakitlerde, ikindi veya akşam güneş batmadan önce bazı misafirlerin geleceğine işaret eder. Kedi eğer avluda birçok kediyle beraber dolaşıyorsa sizin misafirliğe gideceğinize, kediler çok çeşitli renklerdeyse yazın bir tatile çıkacağınıza ve mutlu olacağınıza; eğer karışık renkli olan kediler evin içerisinde dolaşıyorlarsa bu da yaz aylarında evinize gelecek olan misafirlere işaret eder.

Omuzda Kedi Görmek

Rüyada omuzda kedi görmek, eğer devlet memuruysanız ya maaşınıza zam ya da rütbenizin yükseleceğine yorumlanır. Kedi eğer başın üzerinde duruyorsa, bekar olan kişilerin kısmetinin açılmasına, hayırlı ve kazançlı bir işe girmesine delalet eder. Eğer kedi kafanın üstünde durup da düşüyorsa, sizin mutluluğunuzu kıskanan birtakım kişilerin var olduğuna; eğer kedi ayaklarının üzerinde başınızda duruyorsa, aniden bir yola gideceğinize; kedi kafanızın üzerindeyken kuyruğu dik olarak gördüyseniz, bir misafirin aniden kapınızı çalacağına işaret eder. Eğer başınızın üzerinde gördüğünüz kedi, başınızı tırmalıyorsa önünüze gelen kısmeti kabul etmemeniz gerektiğine; kedi başınızın üzerindeyken diliyle başınızı yalıyorsa güzel haberler duyacağınıza, iş kurmak isteyen kişilere hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

İlginizi Çekebilir: Rüyada Yılan Görmek Ne Anlama Gelir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir